2010. február 17., szerda

Átverés?

Elkezdődött a tavaszi szemeszter. A Zöld Egyetem is aktivizálja magát, hogy a világért is tehessünk valamit egyetemistaként. Januárban már elkezdünk zöldülni, de most gőzerővel... És ez nem átverés!

Február 22-én (hétfőn) vitázni szeretnénk (nem vitatkozni). A pécsi Közgazdaságtudományi Kar B312-es termében levetítünk egy, a zöld gondolkodásúakat (amilyenek például mi vagyunk) enyhén szólva is provokáló filmet, a Nagy globális felmelegedés átverést (The Great Global Warming Swindle). Ebben a filmben azt állítják tudósok, hogy mindaz amit a környezetvédő civil szervezetek állítanak kamu. Hát lássuk:A filmet feliratozva vetítjük.
Meghívott szakértőnk Varga György a TTK doktori iskolájából.

További programok:A programot az EHÖK támogatta.

4 megjegyzés:

 1. Minden tiszteletem Varga Györgyé, jó választás, hiszen ő az embertől független klímaváltozás (teória) avatott szószólója! Tudományos alapokon közelíti meg a kérdést és felkészültségről tesz tanúbizonyságot.
  Továbbá grat, hogy nem egy "mi oldalunkon" álló a szakértő. Az elfogultság fénye nem vetülhet a rendezvényre!

  VálaszTörlés
 2. Hogy az embertől független klímaváltozás (teória) avatott szószólója vagyok-e az majd kiderül. Egyrészt, hogy "embertől független-e", on the other hand "avatott-e"... :)

  VálaszTörlés
 3. Ha értesüléseim nem csalnak, kiderült on one hand lehet az embernek köze hozzá, másrészről, hogy avatott :)

  VálaszTörlés